måndag 9 februari 2015

Näringslivsnörden byter jobb!

Idag måndag den 9 februari 2015 påbörjar Näringslivsnörden sin karriär på ett stort svenskt försäkringsbolag. “Det ska bli väldigt roligt och spännande och jag ser verkligen fram emot att lära mig mycket av alla kunniga nya kollegor samt mer om försäkringsbranschen” säger Näringslivsnörden.

Perioden på IT-företaget är över och IT-konsult och IT-outscourcingbranschen pressas i allmänhet av flera olika trender vilka kommer att beskrivas på bloggen framöver.

Jobbbytet kan innebära att försäkringsbolag kommer att behöva beskrivas än mer neutralt och att vissa branschspecifika insikter inte kommer att kunna skrivas på grund av konkurrensmässiga skäl. Dessutom kommer inte reklam från andra aktörer inom försäkrings- och finansbranschen kunna visas på bloggen i en eventuell framtid.

Jag hoppas dock att kunna fortsätta att skriva beskrivande inlägg på bloggen med tonvikt på finans-, fastighet- och investmentbolag.


Välkomna att fortsätta följa mig!


Med vänliga hälsningar

/Näringslivsnörden
Twitter: @naringslivsnord

3 kommentarer:

  1. Lycka till med nya jobbet! Jag hoppas på fler läsvärda analyser av bolag och börsföreteelser!
    Knutte

    SvaraRadera
  2. Tack för mycket välskriven analys av Sagax. Har du någon aktuell kommentar till varför Sagax B fallit ca 25% på kort tid nu?

    SvaraRadera